joi, 16 februarie 2012

Let's there be blog


Acest blog este un experiment personal in zona de interactiune pe internet si de creare a unei comunitati interesata de tehnologie, dar abordata putin diferit. In acelasi timp isi doreste sa prezinte evolutia tehnologiei prin prisma impactului social, psihologic si pe alocuri chiar filozofic pe care il are asupra noastra.


Tema adreseaza ansamblul produselor bazate pe tehnologie care se adreseaza consumatorului casnic, de la gadget-uri foarte actuale pana la electrocasnice cu conectivitate wireless, de la ultimele generatii de televizoare cu tehnologie LED pana la banalele fiare de calcat, de la laptopuri la uscatoare de par, prin prisma utilitatii, valorii reale, impactului social si nu in ultimul rand a consumismului.

Incearca sa fie si un ghid util celor care doresc sa achizitioneze tehnologie, prezentand anumite produse, dar mai ales comparatii si functionalitati cheie ale unor produse cu valoare de piata apropiata.

Nu in ultimul rand, pentru a asigura continuitatea cernelei din stiloul autorului se raporteaza la un site care comercializeaza tehnologie, unele din produsele ce vor fi analizate fiind referite de aici.

Si cam atat pentru inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu